Open Inloop (gratis)

 

 

Open Inloop middag

 

Op Zondag 8 maart aanstaande zijn de deuren van Leunig Coaching aan Willemsoord 29A 1781 AS te Den helder geopend.

 

Van 14:00 uur tot 17:00 staat de koffie klaar!

 

Op deze middag kunt u terecht met alle vragen omtrent herstel ondersteuning vanuit ervaringsdeskundigheid en counseling.

 

Hierbij kunt u denken aan ondersteuning binnen een groep: bijvoorbeeld lotgenoten-contact, of een naasten-betrokkenen groep, maar ook individueel of met zijn twee. Het kan op verschillende manieren: middels een wandeling, of in een praatsessie, maar ook hardlopen kan een manier van coaching zijn, alles is mogelijk, het gaat erom een weg te vinden die bij u past, waarmee u bij de kern, de patronen zoals ze nu zijn kunt komen, en van daar uit nieuwe mogelijkheden onderzoekt en uit gaat voeren.

 

Waar kunt u aan denken als het om herstelondersteuning gaat?

 

Denk aan Eetstoornissen, Angst, Dwang, Verslaving, Sport-beweging, Depressie , Burn-out,

Onzekerheid (bijvoorbeeld in de puberteit) Scheiding en Relaties.

 

Kortom alles wat we in het leven mee maken en waarin we vast lopen en waarin we willen leren hoe weer verder kunnen, kan het prettig zijn ondersteuning te vinden in dat proces.

Graag help ik u daarbij en kijk ik met u naar nieuwe mogelijkheden.

 

Omdat de stap naar ondersteuning soms moeilijk te nemen is vanuit mogelijke schaamte, of de angst voor het onbekende, kan het fijn zijn om gewoon eerst eens binnen te kunnen komen lopen voor een kopje koffie, een kennismaking en te ervaren hoe ik ben als coach, en als mens. Wanneer die drempel genomen is, is de stap naar een hulpvraag misschien ook wat makkelijker te zetten. Gun u zelf tijd, rust en ruimte om de route naar een nieuwe weg of herstel vorm te geven met een persoonlijke coach naast u.

 

Op deze middag zal de vertegenwoordiger van www.eetstoornisvrij.nl ook aanwezig zijn om bij te staan en vragen te beantwoorden.

Voor eventuele andere vragen kunt u natuurlijk ook altijd mailen met info@leunigcoaching.nl of bellen met 06-51054806

 

We heten u van harte welkom!

Bezoekt u ook eens onze website of Facebook pagina: www.leunigcoaching.nl

LEUNIG COACHING