Samenwerkingen

 

Samenwerking

 

Vanf heden slaat Leunig Coaching de handen in een met andere bedrijven en coaches, met als doelstelling nog meer kracht bij te kunnen zetten ion het herstelproces van haar clienten.

Onderstaande bedrijven zullen u met liefde terzijde staan, daar waar dat voor u nodig en passend is.

Deze bedrijven zijn voor mijn iegen herstel ook van groot toegevoegde waarde geweest, en dat gun ik u uiteraard ook!

Neem gerust eens een kijkje op hun website, of neem vrijblijvend contact op welke gegevens u op hun website kunt vinden.

 

 

samen.jpeg

veranderen van loopbaan vraagt moed

SAMEN Loopbaanmanagement

 

Moed om afscheid te nemen van het bekende, om nieuwe mensen te leren kennen, om opnieuw de schoolbank in te gaan, om wellicht in een nieuw vakgebied weer onderaan te beginnen. Om deze redenen staat SAMEN letterlijk voor samen je kansen zichtbaar maken, zodat jij vol vertrouwen de sprong durft te wagen. SAMEN is een kleinschalig bureau en jij bent onze belangrijkste klant. Jouw doel is onze opdracht en je herkent ons aan onze warme persoonlijke aandacht, originaliteit en ervaring. Daarin zijn we wezenlijk anders dan veel andere bureaus.

 

Onze individuele aanpak levert prettige maatwerktrajecten op, omdat er niemand is zoals jij. Samen met jou gaan wij je loopbaantraject aan: persoonlijk, met heldere doelen en afspraken. Dat levert een krachtig traject op, praktisch, nuchter en no-nonsens, gericht op het door jouw gewenste resultaat.

 

Wij zijn absolute professionals op het gebied van competenties in beeld brengen, CV advies, netwerken, Jobmarketing en Jobhunting en hebben samen meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van loopbaanmanagement. Wij staan voor onze eigenzinnigheid en onze kwaliteit: alle adviseurs zijn lid van de Noloc en zijn erkende Noloc Loopbaan Professionals.

 

Zin om de sprong te wagen? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We ontmoeten je graag!

 

Yvonne, Alina, Liesbeth en Ester

Contact

SAMEN Loopbaanmanagement BV

Bevelandseweg 76 (1e etage, trap)

1703 AX Heerhugowaard

Telefoon: 0727432552

Mobiel: 06-51015041 of 06-12998085

E-mailadres: info@samen.nu

 

Carpe Diem,

 

praktijk voor maatschappelijk werk

Naam Carpe Diem, praktijk voor maatschappelijk werk

Adres Rijperweg 42

Plaats 1744 HL Sint Maarten [kaart]

Telefoon viaklik hier voor het telefoonnummer

Gemeente Harenkarspel

Provincie Noord-Holland

Land Nederland

LEUNIG COACHING